Appareils et accessoires
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
496.4 mg
Protides
8.2 g
Calories
933.2 kJ /
223 kcal
Lipides
18.3 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40min
Raspberry Turnovers
2h
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Savoury Apero Stars
40min
Sumac-spiced Houmous
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min