Appareils et accessoires
Cinnamon Rice Pudding Cake
Préparation 15min
Total 5h
12 slices
Ingrédients
Base
-
mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)100 g
-
rolled oats (see tip)80 g
-
pitted dates80 g
-
coconut oil40 g
Filling
-
pitted dates200 g
-
water plus extra for soaking gelatine1400 g
-
white short grain rice250 g
-
soy cream270 g
-
cinnamon stick1
-
fine sea salt1 pinch
-
gelatine leaves8
-
ground cinnamon to taste1 - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
36.3 mg
Protides
5.5 g
Calories
1138.5 kJ /
272.1 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
42.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple Buckle Cake
2h
Egg White Coconut Omelette
45min
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1h 15min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Almond and Seed Crackers
45min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35min
Danish Dream Cake
55min