Versions compatibles
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 919 kJ / 219 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 9 g
- Graisses saturées
- 1 g
- Sodium
- 67 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Bloemkool met kaas
55min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Fatayer met kaas en munt
2h
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Pas d’évaluation
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Tagliatelle met broccoli
15min
Rijst met groentemix
55min