Appareils et accessoires
Lentil Salad
Préparation 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
dried black lentils12 oz
-
30 oz watervegetable stock30 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
garlic cloves to taste6
-
baby spinach plus extra to serve9 oz
-
cucumber½
-
cherry tomatoes10
-
pomegranate molasses1 oz
-
feta cheese crumbles
-
microgreens to garnish
-
fresh parsley leaves to garnish
-
ground black pepper to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
122 mg
Protides
24.2 g
Calories
2229.5 kJ /
532.9 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
17.7 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eating Well Healthy Gut
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tuscan White Bean Stew
1h
Chickpea Ratatouille
1h
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Creamy Broccoli Salad
10min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min