Appareils et accessoires
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Préparation 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
576 mg
Protides
10 g
Calories
1125 kJ /
269 kcal
Lipides
6 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indoor Picnic
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Greek Lentils and Rice
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
White Bean Salad
5min
Smoky Black Bean Soup
35min
Southwest Quinoa
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min