
Appareils et accessoires
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Préparation 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
269 kcal /
1125 kJ
Protides
10 g
Lipides
6 g
Glucides
46 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
576 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Indoor Picnic
11 Recettes
États-Unis
États-Unis

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis