Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Préparation 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Chunky Guacamole
10min
Lemon Garlic White Rice
35min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Potato Gratin
1h 10min
Slow Cooked Corn (Metric)
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Za'atar Seasoning
5min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Broccoli Salad
5min
Creamed Spinach
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min