Appareils et accessoires
Chilli con carne
Préparation 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1452 kJ /
346 kcal
Lipides
18 g
Fibre
10.9 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Mediterrane kippenpastei
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Courgetteomelet
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Chili non Carne
1h
Couscous met lam en groenten
50min