
Appareils et accessoires
Mushroom and Artichoke Dip
Préparation 10min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
233 kcal /
975 kJ
Protides
7 g
Lipides
19 g
Glucides
11 g
Fibre
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Christmas Dinner
11 Recettes
États-Unis
États-Unis

Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis