Appareils et accessoires
Mushroom and Artichoke Dip
Préparation 10min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
975 kJ /
233 kcal
Lipides
19 g
Fibre
5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Dinner
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Pecan Pie
1h 10min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Chipotle Garlic Spread
10min
Chorizo Dip
25min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Warm Caramel Spice Martini
1h 15min
Ranch Dressing
2h 15min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Apple Wild Rice
50min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spinach and Artichoke Dip
20min