Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)

Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)

4.3 6 évaluations
Préparation 30min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

Pastry
  • light olive oil
    100 g
  • plain flour plus extra to dust
    500 g
  • baking powder
    1 tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • water
    200 g
Filling
  • turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
    400 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • red capsicum cut into pieces (5 cm)
    100 g
  • green capsicum cut into pieces (5 cm)
    100 g
  • smoked paprika
    1 tsp
  • tomato paste
    40 g
  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Assembly
  • plain flour to dust
  • egg lightly beaten to glaze
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 595.9 kcal / 2493 kJ
Protides 23.1 g
Lipides 24.2 g
Glucides 71.2 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 4.2 g
Sodium 537.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...