Appareils et accessoires
Cochinita Pibil
Préparation 15min
Total 4h
6 portions
Ingrédients
Marinade
-
garlic cloves1 oz
-
dried oregano2 tbsp
-
achiote paste½ oz
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
white vinegar3 ½ oz
-
orange juice sour10 oz
-
onions in pieces3 ½ oz
-
salt2 tsp
-
Boston butt or pork shoulder boneless, cut into cubes (2 in.)35 oz
Pickled Onions
-
red onions quartered5 oz
-
orange juice1 oz
-
white vinegar½ oz
-
dried oregano2 pinches
-
salt½ tsp
Habanero Sauce
-
habanero chilies5
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
-
water1 oz
Cochinita Pibil
-
1 oz lardvegetable oil1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1227.1 mg
Protides
30.9 g
Calories
1771.8 kJ /
423.5 kcal
Lipides
25.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
16.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cancun Mexico
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tamales Verdes
2h 55min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Cochinita Pibil
4h
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Pan de Muerto
4h
Vegan Bolognese
50min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Pozole Rojo
2h 5min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo
40min