
Appareils et accessoires
Spinach and chorizo filo pies
Préparation 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Infos nut. par 1 portion
Calories
246.8 kcal /
1036.5 kJ
Protides
15.1 g
Lipides
15.9 g
Glucides
10.4 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5.8 g
Sodium
573.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

A few ingredients
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande