Spinach and chorizo filo pies

Spinach and chorizo filo pies

4.4 52 évaluations
Préparation 10min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil to grease and to brush
  • chorizo sausage cut into pieces (2 cm)
    1
  • potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
    1
  • fresh baby spinach leaves
    120 g
  • eggs
    3
  • mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)
    100 g
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • filo pastry
    6 sheets

Infos nut. par 1 portion

Calories 246.8 kcal / 1036.5 kJ
Protides 15.1 g
Lipides 15.9 g
Glucides 10.4 g
Fibre 1.3 g
Graisses saturées 5.8 g
Sodium 573.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...