Prawns in chilli butter with risoni and herb salad

Prawns in chilli butter with risoni and herb salad

4.5 31 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices
    2
  • olive oil
    40 g
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • fresh mint leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh basil leaves only
    3 - 4 sprigs
  • lemon juice
    60 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    1 tsp
  • peeled raw prawns deveined
    500 g
  • unsalted butter
    60 g
  • fresh long red chillies cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
    1 - 3
  • garlic cloves
    2
  • smoked paprika
    1 - 2 pinches
  • water
    1200 g
  • dried risoni pasta
    300 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 643 kcal / 2700.4 kJ
Protides 38.5 g
Lipides 25 g
Glucides 60 g
Fibre 12.3 g
Graisses saturées 10.6 g
Sodium 1040 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...