Appareils et accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Préparation 15min
Total 12h 15min
12 porties
Ingrédients
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
366.4 mg
Protides
10.3 g
Calories
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Lipides
17.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentatie modus
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
XXL - Pompoensoep
50min
Gewone yoghurt
14h
Karamelpoeder
1h
Mini panettone
Pas d’évaluation
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Koffiedessert
15min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Brood met olijven
2h 20min
Wit Brood
Pas d’évaluation
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min