Appareils et accessoires
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
Préparation 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
water1400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)3 tsp
-
dried brown lentils400 g
-
long grain white rice100 g
-
sea salt1 tsp
-
tomato paste (optional)1 tsp
-
vinegar15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
331.8 mg
Protides
18 g
Calories
1603.9 kJ /
383.4 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
7.9 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
58.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Freekeh pilaf with broad beans
1h
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Eggplant with burghul
55min
Bulghur and lentil soup
1h
Lentil and spinach soup
50min