Leczo (smoked sausage ratatouille)
TM6 TM5

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 ( 117 évaluations )

Ingrédients

  • 250 g Polish sausage cut into slices
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 150 g onion cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp sea salt
  • 300 g zucchini cut into pieces (3 cm)
  • 300 g red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 300 g green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g tomato passata (see Tips)
  • crusty bread of choice, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
411.3 kcal / 1720.9 kJ
Protides
13.8 g
Lipides
28.7 g
Glucides
27.4 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
8.1 g
Sodium
1066.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives