Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
TM6 TM5

Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce

4.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Stuffed Peppers with Rice

  • 70 g onions, halved
  • 1 garlic clove (optionnel)
  • 225 - 340 g ground beef
  • 2 slices white bread, cut into pieces
  • 30 g mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp paprika, sweet
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 large egg
  • 4 mixed bell peppers, red, yellow, orange
  • 1220 g water
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste
    ou 2 vegetable stock cubes
  • 225 g white basmati rice
  • 45 g unsalted butter, cut into pieces
  • 45 g all-purpose flour

Tomato Sauce

  • 1 can crushed tomatoes (approx. 425 g)
  • 60 g tomato purée (concentrate)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
5400.7 kJ / 1290.8 kcal
Protides
50.4 g
Glucides
252.9 g
Lipides
32.5 g
Graisses saturées
14.5 g
Fibre
75.8 g
Sodium
1106.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives