Basic kimchi

Basic kimchi

2.7 3 évaluations
Préparation 20min
Total 144h 20min
1000 g

Ingrédients

  • Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
    700 g
  • water
    2500 g
  • sea salt
    150 g
  • fish sauce or coconut aminos (see Tips)
    30 g
  • piece fresh ginger cut into slices
    10 g
  • garlic cloves peeled and cut into slices
    4
  • carrots cut into pieces
    2
  • pear cored and cut into slices
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    4
  • shiro (white) miso paste
    2 tbsp
  • chilli broad bean paste
    70 g

Infos nut. par 1000 g

Calories 509.8 kcal / 2133.1 kJ
Protides 28.1 g
Lipides 8.3 g
Glucides 94.2 g
Fibre 23.8 g
Graisses saturées 1.2 g
Sodium 65023.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...