Appareils et accessoires
Karamel varkensvlees
Préparation 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
463.3 mg
Protides
30 g
Calories
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Verfrissende Melkdrank
5min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Vloeibare karamel
25min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Kip in perziksaus
40min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Kleverige sesamkip
40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min