Appareils et accessoires
Mango cheesecake
Préparation 20min
Total 6h 35min
12 slices
Ingrédients
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
182 mg
Protides
7.8 g
Calories
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Lipides
41 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
20.2 g
Glucides
20.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Naturally Sweet
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked honey cheesecake
4h 20min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Custard
10min
Lemon cake
2h
Black forest pudding
1h 15min
Steamed coconut custards
45min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Sago plum pudding
28h 15min
Macaroons
40min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Pavlova
6h