Appareils et accessoires
Vanilla cashew yoghurt
Préparation 15min
Total 24h 15min
6 portions
Ingrédients
Soaking
-
filtered water for soaking
-
raw cashews (see Tips)250 g
-
salt1 tsp
Yoghurt
-
filtered water400 g
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
dairy free probiotic capsules (contents only - see Tips)2
-
pure maple syrup2 - 3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.5 g
Calories
1212 kJ /
288.6 kcal
Lipides
20.6 g
Fibre
2.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy coconut yoghurt
18h
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Almond milk
1h 5min
Cashew sour cream
10min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min
Vegie crackers
12h 10min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Vegan butter
8h 5min
Maca chocolate bark
50min