Vegetable trimming stock
TM6 TM5

Vegetable trimming stock

5.0 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 1500 g water
  • 400 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
  • 1 onion, unpeeled, cut into halves
  • 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
  • 2 garlic cloves, unpeeled, cut into halves
  • 2 fresh bay leaves (see Tips)
  • 4 allspice berries, whole
  • 10 black peppercorns
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
  • 2 tsp sea salt, plus extra to taste

Infos nut.
par 1400 g
Calories
1703.3 kJ / 407.1 kcal
Protides
19.3 g
Glucides
80.6 g
Lipides
3.5 g
Graisses saturées
0.8 g
Fibre
22.6 g
Sodium
4072.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives