Versions compatibles
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Protides
- 43.5 g
- Glucides
- 19.3 g
- Lipides
- 28.3 g
- Graisses saturées
- 9.3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 932.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Rode bietensap
10min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Coconut Dream
10min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min