Napa Kimchi

Napa Kimchi

4.0 8 évaluations
Préparation 15min
Total 14h 15min
45 oz

Ingrédients

  • white rice
    2 oz
  • Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided
    21 oz
  • salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
    3 tbsp
  • water divided, plus extra for soaking
    16 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    7 oz
  • Chinese white radish cut into pieces
    5 ½ oz
  • onions halved
    5 ½ oz
  • fresh ginger peeled, sliced (½ in.)
    1 oz
  • garlic cloves
    6
  • brown sugar
    1 oz
  • spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)
    2 oz
  • fish sauce
    2 tbsp
  • dried chili flakes medium mild (see Tip)
    1 - 2 tbsp
  • lemon juice
    1 oz

Infos nut. par 45 oz

Calories 652 kcal / 2728 kJ
Protides 21 g
Lipides 4 g
Glucides 146 g
Fibre 21 g
Graisses saturées 1 g
Sodium 3452 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...