Appareils et accessoires
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Préparation 10min
Total 25min
14 oz
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 14 oz
Sodium
171 mg
Protides
4 g
Calories
1213 kJ /
290 kcal
Lipides
20 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Vegetables
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Fish Fillets
25min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Mirepoix
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Thai Fish Curry
50min
Sautéed onions and garlic
10min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min