
Appareils et accessoires
Vegetable Juice
Préparation 10min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
fresh horseradish (approx. ¾ in. x ¼ in.)1 piece
-
garlic clove (optionnel)1
-
tomatoes, ripe deseeded and quartered24 oz
-
onion cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.)1 oz
-
raw beet peeled, cut into pieces (optional)1 oz
-
green bell pepper cut into pieces½ oz
-
water2 oz
-
ice cubes3 oz
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce vegan¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
25 kcal /
105 kJ
Protides
1 g
Lipides
0 g
Glucides
6 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis

Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis