Vegetable Juice

Vegetable Juice

4.1 7 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
8 portions

Ingrédients

  • fresh horseradish (approx. ¾ in. x ¼ in.)
    1 piece
  • garlic clove (optionnel)
    1
  • tomatoes, ripe deseeded and quartered
    24 oz
  • onion cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces (1 in.)
    1 oz
  • carrot cut into pieces (1 in.)
    1 oz
  • raw beet peeled, cut into pieces (optional)
    1 oz
  • green bell pepper cut into pieces
    ½ oz
  • water
    2 oz
  • ice cubes
    3 oz
  • sugar
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • Worcestershire sauce vegan
    ¼ tsp
    ¼ tsp soy sauce
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 25 kcal / 105 kJ
Protides 1 g
Lipides 0 g
Glucides 6 g
Fibre 2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...