Eggplant Sauté
TM5 TM6

Eggplant Sauté

4.4 (31 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz oyster sauce
  • 1 tsp fish sauce
  • 1 tbsp sugar
  • 1 tsp chili broad bean paste
  • 3 tsp cornstarch, divided
  • 2 oz vegetable oil
  • 20 oz Thai eggplants, cubed (1 in.)
  • 10 fresh basil leaves, chopped
  • 2 green onions, cut on the bias
    ou 2 green onions, curled (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1084 kJ / 259 kcal
Protides
2 g
Glucides
17 g
Lipides
22 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
5 g
Sodium
510 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives