Appareils et accessoires
Eggplant Sauté
Préparation 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
510 mg
Protides
2 g
Calories
1084 kJ /
259 kcal
Lipides
22 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Saucy Sautés
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-Fried Vegetables
15min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Shrimp Cakes
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Shrimp Sauté
25min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Mapo tofu
15min
Broccoli Sauté
20min