Appareils et accessoires
Steamed Scallion Rolls
Préparation 35min
Total 3h
9 pieces
Ingrédients
Scallion Oil
-
6 green onions, cut into pieces, dividedscallions cut into pieces, divided6
-
garlic clove1
-
vegetable oil plus extra to grease2 oz
Dough
-
water5 oz
-
active dry yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
salt1 tsp
Shaping
-
white sesame seeds plus extra to sprinkle, to taste1 pinch
-
salt to taste
-
water20 oz
-
soy sauce, light3 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sambal oelek1 - 2 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
439.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
656 kJ /
156.8 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam it Up in a Cup
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Stock Paste
1 h 35 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 h 20 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Matcha Nice Cream
35 min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 h
Peeler Sweet Potato Casserole
1 h 20 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 h 40 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 h 35 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 h 50 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min