Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 g apă
- 1 fir cimbru proaspăt, frunzele spălate și zvântate
- 2 foi de dafin, uscate
- 1 legătură pătrunjel proaspăt
- 1 ¼ linguriță sare
- 600 g carne de vițel, fără pielițe și fără os, tăiată cuburi (2 cm)
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 300 g morcovi, tăiați rondele (5 mm)
- 200 g praz, tăiat rondele (5 mm)
- 300 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate sferturi
- 20 g unt nesărat
- 15 g făină tip 00
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 6 g
Recettes alternatives
Pui cu sos de smântână și legume
50 min
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35 min
Supă de morcovi cu ghimbir
20 min
Pui cu sos cremos de boia
40 min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1h
Risotto cu mix de fructe de mare
Pas d’évaluation
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2h 10min
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Pas d’évaluation
Tocană de miel
1h 45 min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1h 15 min
Vită cu ciuperci
30 min
Vită cu chili, feta și lămâie
45 min