Appareils et accessoires
Perfect party cookies (allergy free)
Préparation 20min
Total 45min
20 portions
Ingrédients
-
dairy free spread (e.g. Nuttelex®)200 g
-
caster sugar200 g
-
golden syrup50 g
-
gluten free self-raising flour plus extra for dusting400 g
-
gluten free baking powder3 tsp
-
milk of choice (see Tips)1 tbsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
water for brushing
-
gluten free 100s and 1000s for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
86.5 mg
Protides
0.7 g
Calories
776.7 kJ /
184.9 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
31.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
ANZAC biscuits
40min
Buttercream icing
10min
Basic muffin mix
30min
Basic vanilla cake
55min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Pancake and fruit kebabs
1h
ANZAC slice
1h 40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Banana and oat mini muffins
40min
Pikelets
35min
American-style pancakes
45min