Appareils et accessoires
Gluten free sticky date puddings
Préparation 10min
Total 1h 5min
12 portions
Ingrédients
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
208.7 mg
Protides
11 g
Calories
2598 kJ /
618.5 kcal
Lipides
44.4 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
17.7 g
Glucides
45.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free lemon tart
2h 25min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Custard
10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Sago plum pudding
28h 15min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Orange and almond cake
2h 20min