Pizza Margherita
TM5 TM6

Pizza Margherita

4.6 (107 évaluations )

Ingrédients

Pizza dough

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp sugar or malt powder (optional)
  • 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
  • 400 g baker's flour
  • 1 tsp salt

Margherita topping

  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing if needed
  • 200 g mozzarella, cut into pieces
  • 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 5 - 7 fresh basil leaves, torn into pieces, plus extra for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2543.8 kJ / 607.3 kcal
Protides
24.2 g
Glucides
74.1 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
9.4 g
Fibre
3.9 g
Sodium
1106.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives