
Appareils et accessoires
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Préparation 30min
Total 2h 25min
24 pieces
Ingrédients
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Infos nut. par 1 piece
Calories
181 kcal /
761 kJ
Protides
7.447 g
Lipides
8.977 g
Glucides
17.494 g
Fibre
0.973 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our 15th anniversary
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande