Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 19 évaluations
Préparation 30min
Total 2h 25min
24 pieces

Ingrédients

Dough
  • full cream milk
    210 g
  • fresh yeast (see Tips)
    20 g
  • raw sugar
    2 tbsp
  • unsalted butter melted
    60 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    2 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • egg yolks
    3
  • plain flour plus extra to dust
    500 g
Filling
  • prosciutto cut into thin slices
    150 g
  • Swiss cheese cut into thin slices
    200 g
  • egg yolk lightly beaten, to glaze
    1
  • sesame seeds (optional)
    2 tbsp

Infos nut. par 1 piece

Calories 181 kcal / 761 kJ
Protides 7.447 g
Lipides 8.977 g
Glucides 17.494 g
Fibre 0.973 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...