Appareils et accessoires
Potato cakes
Préparation 45min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
potatoes cut into pieces (3 cm)1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
plain flour plus extra if needed45 g
-
cornflour20 g
-
rolled oats plus extra if needed20 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
593.9 mg
Protides
9.9 g
Calories
1420.7 kJ /
338.3 kcal
Lipides
11.9 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
44.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Butter chicken
55min
Lemon cake
2h
Butter biscuits
50min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Rice salad
1h
Berry mousse
5h
Fruit ice cream
10min
Soft butter rolls
1h 50min
Basic bread
1h 35min
Classic mushroom risotto
30min
Frozen fruit sorbet
10min