Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Protides
- 34.3 g
- Glucides
- 87.7 g
- Lipides
- 26.9 g
- Graisses saturées
- 10 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodium
- 1251.2 mg
Recettes alternatives
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Tuna dip
15min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5 min