Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Coconut crumbs
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1425.9 kJ / 1188.2 kcal
- Protides
- 3.2 g
- Glucides
- 56.5 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 28.4 mg
Recettes alternatives
Pistachio cake
1h 10min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Black forest pavlova stack
5h 30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Coconut coffee crunch
24h 20min