Classic beef burgers

Classic beef burgers

4.6 5 évaluations
Préparation 25min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • extra virgin olive oil plus extra for brushing
    20 g
  • beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
    1000 g
  • breadcrumbs (see Tips)
    40 g
  • egg yolks
    2
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
    6

Infos nut. par 1 portion

Calories 518.5 kcal / 2177.7 kJ
Protides 45.5 g
Lipides 19.1 g
Glucides 39.8 g
Fibre 3.2 g
Graisses saturées 5 g
Sodium 934.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...