Moroccan chicken and cauliflower cous cous

Moroccan chicken and cauliflower cous cous

4.1 509 évaluations
Préparation 20min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • almonds
    70 g
  • fresh coriander leaves and stems
    5 - 6 sprigs
  • red onion
    1
  • garlic cloves
    3
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • ground ginger
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    1 - 2 pinches
  • paprika
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • ground cumin
    1 ½ tsp
  • chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)
    600 g
  • cauliflower broken into florets
    500 g
  • butter
    20 g
  • water
    500 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
    5 - 8 sprigs
  • lemon juice only, to taste
    ½ - 1

Infos nut. par 1 portion

Calories 409.3 kcal / 1718.9 kJ
Protides 34.4 g
Lipides 26.1 g
Glucides 7.7 g
Fibre 5.2 g
Graisses saturées 6.4 g
Sodium 605.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...