Appareils et accessoires
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Préparation 10min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
290.1 mg
Protides
7.9 g
Calories
3510 kJ /
838 kcal
Lipides
39 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
24 g
Glucides
112 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Frangipane Cake
1h 45min
Raspberry Tartlets
1h 15min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Plum Lattice Tart
2h 20min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3h
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Unbaked Marbled Cheesecake
4h 35min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Praline Cheesecake
4h 10min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Apple Crumble Cake
1h 10min