Raspberry and Coconut Cake

Raspberry and Coconut Cake

3.5 11 évaluations
Préparation 10min
Total 1h 50min
12 slices

Ingrédients

Coconut Sponge
  • coconut oil
    100 g
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    100 g
  • caster sugar
    180 g
  • self-raising flour
    300 g
  • desiccated coconut
    40 g
  • baking powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • large eggs
    4
Coconut Buttercream Icing
  • unsalted butter soft
    100 g
  • coconut cream
    100 g
  • icing sugar
    400 g
Assembly and Garnish
  • raspberry jam
    250 g
  • fresh raspberries for garnish
    150 g
  • flaked coconut lightly toasted, for garnishing
    2 Tbsp
    2 Tbsp desiccated coconut, lightly toasted, for garnishing

Infos nut. par 1 slice

Calories 619 kcal / 2588 kJ
Protides 5.4 g
Lipides 29.3 g
Glucides 83.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...