Versions compatibles
Chickpea Stew with Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
ou 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
ou 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 32 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 709 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Chickpea Gratin
1h
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min