Carrot and Coriander Soup

Carrot and Coriander Soup

4.7 191 évaluations
Préparation 10min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • red split lentils
    30 g
  • lemon thin peelings of skin only
    ½
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    2 cm
  • carrots cut in pieces (3-4 cm)
    300 g
  • onions quartered
    50 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh coriander leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
    2 sprigs
  • milk plus extra for serving if desired
    100 g
    single cream, plus extra for serving if desired

Infos nut. par 1 portion

Calories 156 kcal / 654 kJ
Protides 2.4 g
Lipides 11.5 g
Glucides 10.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...