Appareils et accessoires
Moroccan Bean Soup
Préparation 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
flat green beans (see tip)450 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
water650 g
-
mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
412 kJ /
98 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
moroccan adventure
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Curried Sweet Potato Soup
30min