
Appareils et accessoires
Prawn noodle curry
Préparation 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
coconut milk540 g
-
water60 g
-
red curry paste (see Tip)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
medium raw prawns peeled with tails intact20
-
vermicelli noodles broken into halves100 g
-
fresh bean sprouts for garnishing
-
micro herbs for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
418.8 kcal /
1759.1 kJ
Protides
25.1 g
Lipides
22.1 g
Glucides
29.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
17.1 g
Sodium
834.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fakeaway favourites
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande