Appareils et accessoires
Risotto with Parmesan
Préparation 30min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
water1600 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced80 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1006 mg
Protides
9 g
Calories
1812 kJ /
433 kcal
Lipides
15 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend Welcome Booklet
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Pasta Amatriciana
30min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Hot Artichoke Dip
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Berry foam
10min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Mushroom Risotto
30min