Appareils et accessoires
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Préparation 25min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
wholemeal bread sliced (see Tips)300 g
-
butter softened60 g
-
pitted prunes cut into pieces80 g
-
walnuts60 g
-
Rapadura sugar (see Tips)3 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour1 tbsp
-
eggs3
-
pure maple syrup plus extra to serve2 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
natural yoghurt or custard, to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
379.3 mg
Protides
12.7 g
Calories
1989.5 kJ /
473.7 kcal
Lipides
28.1 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
12.4 g
Glucides
39.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Blue cheese celeriac wonton cups
Pas d’évaluation
Custard
10min
Bread and butter pudding
1h 15min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Pear and peach crumble
50min
Coconut butter cake
1h
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Sticky date pudding
1h 30min