Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Préparation 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Shacha Sauce
1h 10min
Ladoo
1h 20min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 25min
Kimchi Sauce
20min
Wafu dressing
20min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Pumpkin Kaya
35min
Umami paste
5min
Mushroom Beef Balls
50min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Mushroom Meat Sauce
50min