Appareils et accessoires
Tom Yum Paste
Préparation 10min
Total 45min
3 jars
Ingrédients
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (optionnel)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
353 mg
Protides
5 g
Calories
770 kJ /
184 kcal
Lipides
7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Shallot Oil
25min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Sambal Petai Prawns
20min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Curry chicken
1h
Nyonya Spice Paste
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Tom Yum Paste
45min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Killer Toast
2h
Nyonya Spice Paste
15min