Hong Kong Style Roasted Pork Belly
TM5 TM6

Hong Kong Style Roasted Pork Belly

4.8 (6 évaluations )

Ingrédients

Five-spice powder

  • 2 tsp Sichuan peppercorns
  • 3 star anise
  • 2 tsp fennel seeds
  • 2 cinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)
    ou 1 tbsp ground cinnamon
  • 6 cloves

Hong Kong style roasted pork belly

  • 2 tsp salt
  • 1 tbsp caster sugar
  • 1 piece pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm
  • 2 tbsp coarse sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2466.2 kJ / 589.5 kcal
Protides
21.8 g
Glucides
0 g
Lipides
55 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives