Savory Turnip Cake
TM6 TM5

Savory Turnip Cake

2.3 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 10 ½ oz long-grain white rice
  • 45 ½ oz water, divided, plus extra to soak
  • 35 oz Chinese white radishes/turnips, peeled, cubed (1 in.)
  • 1 tbsp olive oil, plus extra to grease and pan fry
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground white pepper, to taste
  • scallions, to garnish
  • fresh red chilies, chopped, to garnish
  • Chinese chives, to garnish

Infos nut.
par 1 slice
Calories
331 kJ / 79 kcal
Protides
2 g
Glucides
13 g
Lipides
2 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives