Appareils et accessoires
Ginger Fried Rice
Préparation 5min
Total 15min
8 portions
Ingrédients
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
sesame oil plus 1 tbsp extra60 g
-
white pepper powder1 dash
-
light soy sauce plus 1 tsp extra20 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut in 3 cm cubes80 g
-
cooked rice (see tip)550 - 600 g
-
eggs lightly beaten2
-
chicken stock powder10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
126 mg
Protides
7 g
Calories
968 kJ /
231 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Asian Home Cooking
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Mini Green Shakshukas
Pas d’évaluation
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Pas d’évaluation
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Cereal Prawns
30min
Chicken Afritada
30min
One Pot Chicken Rice
50min
Chicken Macaroni Soup
30min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min